Home > Activiteiten

Evangelisatie
Wie het geloof in zijn hart heeft wil daar graag over vertellen omdat het zó geweldig is en vindt dat iedereen dat moet ervaren. Wat dat geloof precies inhoudt? Nou dit, de christen gelooft in God als Schepper van alles ook van hemzelf en in Jezus Christus de Zoon van God die ervoor zorgde dat wij altijd bij God terecht kunnen en die de Heilige Geest naar de aarde stuurde toen Hijzelf niet langer op aarde kon blijven. Die Heilige Geest laat ons heel dicht bij God weten, veilig en vertrouwd. Wij, als christenen vertellen daar graag over, maar doen ook samen wel dingen om mensen in aanraking met God te brengen. Dat doen we dan via een: evangelisatiecommissie.
logo_kbc

Voor de allerkleinsten hebben we een kinderbijbelclub Deze wordt één keer per vakantie op een middag gehouden. Ook daar is het doel, de kinderen Gods liefde doorgeven, die zo van ze houdt. Er wordt heerlijk gewerkt, gezongen, verteld en spelletjes gedaan onder begeleiding van een enthousiast team

Gereformeerde Oranje vereniging 
organiseert bv elk jaar een toneelstuk zoals bv: “kuutjebuuten”  verder organiseert deze vereniging nog diverse andere activiteiten zie daarvoor ook ons “kerkelijk erf”

foto toneel 2016 (1) foto toneel 2016 (2)

 

 

 

.

 

goctranspGereformeerd Ontmoeting Centrum 
Het GOC organiseert
diverse in- en ontspanningsactiviteiten met name voor de jeugd. Bijvoorbeeld: op tweede paasdag de welbekende autosterrit. Maar ook eens in de drie jaar een gemeentedag. Voor alle leeftijden wordt er wel iets georganiseerd!

foto soos 2012 (1)   foto-sterrit 2012 (0)

om de veertien dagen wordt er een soos georganiseerd, met daarin o.a. een gala avond een filmavond of bowling. (toegang vanaf 16 jaar)

Ook voor de jongere jeugd (12 tot 16 jaar) wordt er gezelligheid gecreëerd. En natuurlijk worden er ook avonden georganiseerd voor de ouders met de jeugd. Om de twee jaar ligt het in de bedoeling om een gemeentedag te houden. Waar dus iedereen aan mee kan doen. Meer weten? goc.uithuizermeeden.nl

Bijbelstudie CaVe
Om de veertien dagen (van september tot mei) worden er in verschillende leeftijd categorieën avonden gehouden, een betekenisvolle catechese passend in de hedendaagse cultuur, waar de leer van de kerk als een paal boven water staat. De leer van de kerk is in de volgende onderwerpen samen te vatten: Wie is God, de Vader, de Zoon, de Heilige Geest, hoe gebruik je de bijbel, het gebed en het gebod, de kerk en de sacramenten.

 

Interkerkelijk kinderkoor ‘Sjaloom’

Elke woensdag van 18.30 tot 19.15 uur repeteert kinderkoor Sjaloom onder leiding van dirigente Marjan Veldman in ons kerkgebouw. Ons kinderkoor telt tussen de 20 en 25 leden. Zit je in groep 4, 5, 6, 7 of 8 en wil je lid worden van ons koor of gewoon eens een repetitie bijwonen? Je bent van harte welkom!

 

 

 

audioclip“Sjaloom”      videoclip “Sjaloom” 

in 1976 wordt er een kinderkoor opgericht dat thans de naam “Sjaloom” draagt.
Repetities: Woensdag van 18.30 uur tot 19,15 uur in de wijngaard.